2023 mérlege és tervek 2024-re

Újabb év telt el, szinte észre sem vettük, pedig sok minden történt 365 nap alatt. Vegyük is sorba, hogy mi minden, mielőtt áttérnénk a jövő évi tervekre!

2023 mérlege

Tervek 2024-re

  • Az újévben több időt fogok fordítani a Kard és Másodteremtésre, mint 2023-ban (amikor más rendszerekre is írtam kalandokat), azaz háttérbe szorítom egyéb szerepjátékos projektjeimet ennek érdekében.
  • A fő fókuszom a Legyek és pókok kampányon lesz, ezért mindebből 2024-ben a játékosaim fognak profitálni. Mindenki másnak be kell érnie majd apróbb morzsákkal, amelyeket menet közben közzéteszek. A hosszú távú terv nyilván a kampány publikálása, de ez nem 2024-ben fog megtörténni.
  • Valamikor évközben szeretnék összerakni egy rövid kezdőkalandot kifejezetten kezdő (KaMat-)Mesélők számára, de lehet, hogy ezt nem egyedül, hanem másokkal kooperációban valósítom majd meg. Ha minden jól megy, még 2024-ben publikálnám.
  • Motoszkál bennem, hogy egyszer kéne majd írnom egy szabályértelmező blogposztot a félelem különböző típusairól és a hozzájuk tartozó dobásokról. Lehet, hogy 2024-ben sort kerítek rá, de nem ígérem biztosra.
  • Ahogy minden évben, 2024-ben is megjelenik majd valami hasznos mesélői anyag a Nemzetközi Mesélők Napjára, valami apró poén április elsejére, és valami jelképes ajándék a Kard és Másodteremtés 8. születésnapjára. Esetleg karácsony környékére is, de ezt még nem látom előre. Ezek közül az egyik jó eséllyel a fentebb említett rövid kezdőkaland lesz, és az sem kizárt, hogy a kampánymorzsákat is ilyen alkalmakra időzítem.
  • Ha lesz megint Kalandorok Társasága, ott szeretnék megint KaMatot mesélni. Lehet, hogy más rendezvényekre is viszek majd egylövetűeket.

Boldog Új Évet Kívánok!

Hozzászólás